Vardag, tankar och en massa svammel

Alla inlägg den 24 juli 2011

Av Anna - 24 juli 2011 22:08

Kvällen har gått till hundarna. Glömde förstås kameran, men jag och liten Gideon har varit med mamma ute på skogsprommis. Mycket nyttigt för den lille må jag säga. Han mådde lika bra som fisken gör i vattnet. Synd bara att det var så förbaskat med mygg!! Det var outhärdligt, så det blev ingen lång vistelse i skogen, dock. Men en liten stund iaf.

 När vi åter kom hem till mamma tog vi och gjorde lite övningar med Trixa först. Hon fick springa genom en tunnel som mamma har, hoppa över hinder och lite såna där "agilityövningar" a la hemgjort. Men, Trixa tyckte det var himla kul att få korv som belöning iaf. Hon var så duktig så, min lilla tjej! Hon var mycket mer sammarbetsvillig nu än för ett, ett och ett halvt år sen. Så kul att se!

 Efter vi "tränat" lite med Trixa så var det Gideons tur. Det blev inte så mycket tränat för hans del, för han var så trött efter tuern i skogen. Men med honom gick det sådär... Det kommer väl så småningom om man försöker traggla och träna med honom.

Ska verkligen försöka att aktivera dom lite mer så dom får använda skallen lite. Det är nyttigt för dom det. Småhjärtana mina!

Nu blir det en stund i soffan innan det blir dags att sova. Ska väl börja packa lite smått i veckan inför resan till Hede i helgen. Det ska bli så kul! En av årets höjdpunkter! Snackar Folkrace såklart! :)

Ha en fortsatt trevlig kväll alla!

KRAM

Av Anna - 24 juli 2011 18:02

Dagarna går och semester har jag. Vet inte vad jag gör på dagarna, men tiden gå iaf. Igår var det oväder nåt hemskt här. Det regnade och åskade och var kvavt nåt fruktansvärt. På kvällssidan blev det lite grillning på skolan här på byn. Det var väl mysigt, men lite väl hög medelålder på de som närvarade för min del. Men mätt blev man. Efter det åkte jag och Hjärtat ut och åkte lite bil i skogen en sväng. Det är så mysigt, tycker jag. Hade hoppats på att få se nån björn, eller åtminstone nån älg, men inte då. En massa sork och grodor såg vi.

Idag blev det en spontanresa till Sundsvall. Hjärtat ville kolla in det nyöppnade Biltemahuset. Så typiskt han, men så charmigt!   Ja, som det alltid blir så blev det även denna gån lite mer handlat än det var tänkt från början. Men, men, nu är det gjort.

Nu tror jag att jag ska ta och krypa ner i soffan och se om det är nåt av värde att se på tvn.

Imorgon börjar andra veckan av min semester. Som sagt, tiden går!

Ha en fortsatt trevlig söndagkväll!

KRAMISAR!

Presentation

Gästbok

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards