Vardag, tankar och en massa svammel

Alla inlägg under april 2010

Av Anna - 15 april 2010 20:42

Det är vad som gäller nu. Men Älsklingen bredvid och en kopp kaffe och lite fika har det blivit! Var på ett Indoorpass på 45 minuter, och det kändes kan jag lova! Utmanade mig lite mer nu, och man orkar verkligen mer än man tror! Måste ju börja utmana mig lite mer nu så det kanske händer lite på vågen och måtten. Men jag känner ingen panik inte som tidigare, att det måste gå fort med viktnedgång... Tänker nu att under tiden så får jag upp pulsen och bildar muskler och förbränningen är bättre än förut och nu känner jag att det räcker för mig. JAG TRÄNAR I ALLA FALL!!! Tycker att det är bra, hoppas att jag kommer kunna hålla i det här nu och få in det i mitt liv som en vana som jag så småningom inte klarar att leva utan. Det är ju så SKÖNT... Nja, kanske inte när det bränner i benen och dom håller på att vika sig mitt i passet, men jag VET att det kommer kännas så jävla bra efteråt!

Imorgon kommer Marie efter jag slutat jobba, Älsklingen jobbar över så Marie och jag tänkte att vi skulle försöka ut och prova Jogging! Det blir en ny utmaning! Nu jävlar ska det brännas fett!!!

Ha det så bra, mina tappra läsare!

KRAMEN!

Av Anna - 15 april 2010 14:20

... dagen blev inte lika effektiv som jaag tänkte.. Hade ju tänkt att jag skulle städa lite och dona lite... Ja, jag fixade ihop i köket, och så har jag tvättat en par maskiner, men när klockan var 12 så blev jag gristrött. Tänkte att jag skulle kosta på mig en tupplur på soffan, så jag la mig och ställde klockan och tänkte sova en timme, vaknade efter 2! Inte alls vad jag tänkte mig, men känner mig dock piggare nu, så det får väl vara okej ändå.

Nu är det dags att göra lite mat, kalops ska det bli, tror jag. Sen borde det väl vara dags att åka till Ånge till Indooren igen! Det ska bli himla skönt!

Ha det bra!

KRAMEN!

Av Anna - 15 april 2010 07:38

Var och tränade igår igen. Jobbade först 7-17, och hade inte tagit med mig några träningkläder på morgonen, eftsom jag inte hade bokat något pass. men på fm kom det ett meddelande från Marie   där hon undrade om vi inte skulle träna lite i gymmet när jag slutat.   Och efter en stunds fundering bestämde jag mig för att åka hem på rasten och hämta dom. Tur var väl det för jag ångrar inte en sekund att vi var iväg. det blev 10 min på trappmaskinen som uppvärmning, snacka om mördare för benen! Efter det blev det 10 min med roddmaskinen, mördare för ryggen, och 15 min på crosstrainern. Sen blev det lite hantlar för att träna bröst och armar. en timme bara flög iväg och jag var mycket piggare efter träningen. Idag blir det Indoor igen, och det ser vi fram emot!


Idag är jag ledig för att ladda om inför helgjobb. Hade planerat in en långsovning imorse, men när klockan ringde och Patrik skulle åka på jobbet vid 5.30 så vaknade jag och var klarvaken, så nu, när klockan är 8.00 så har jag ju varit vaken nån timme redan. På ett vis så är det skönt att kunna vakna tidigt och vara pigg, man har ju längre tid på sig att vakna upp på då. Kolla lite facebook och lite bloggar och fika frukost och dricka lite kaffe. Lite egentid. Dagen ska jag nog tillbringa med lite tvättning och städning. Men utan krav. Jag tänker göra det jag ids och känner för. Men ska dock få undan lite tvätt. Behöver det för att kunna ha några kläder på mig i helgen och veckan...

Jaja, det kanske är dags att hänga tvätten som är i maskinen nu och lägga i en ny! Ska också försöka få in bilderna på hallen idag också så att ni får se vad det blev fint!

Ha en bra dag hörrni!

KRAMEN! 

Av Anna - 13 april 2010 20:54

Idag har inte varit någon bra dag... Vet inte vad det varit med mig, men jag har gått och varit irriterad hela dagen. Hormoner kanske? Jaja, det är i alla fall bättre ikväll. Har varit på ett Indoor-pass. Det var toktungt pass, men det är ändå skönt efteråt. Jag är glad att jag gick och inte bokade av. Hade så tung kropp bara idag. Ur slag helt enkelt.


I alla fall så är hallen klar! Det blev jättebra! Jag lovade ju att jag skulle lägga ut före och efter bilder, och dom kommer! Men inte idag bara, jag orkar inte. Men hur som helst så hade inte hallen blivit klar så fort som den blev om inte jag hade fått hjälp av min älskade vän Marie! Vi målade och målade i Lördags, lyckades hinna måla tre lager på en och samma dag! Flitiga var vi minsann! Mamma kom på eftermiddagen och bjöd oss på mat, och tur var väl det, för inte har jag orkat/hunnit gjort nån mat i alla fall. Det hade nog blivit hämtmat annars.  Mammas mat är ju så mycket bättre!

Nä, nu ska jag ta täcket och lägga mig i soffan med gott samvete efter Indooren och läsa min IFORM och Må Bra som damp ner i brevlådan härom dan.

Ha det så bra kära vänner så ses vi en annan dag!

KRAMEN

Av Anna - 5 april 2010 22:29

Ja, det blev en stadsresa idag. Lite grejer till målningen till helgen blev det, och ett par gardiner, lampskärmar, skor mm. Skulle haft ett par byxor också, men hittade inga som passade... Vet inte hur många jag testade. Men det är ju så, när man SKa ha nåt så hittar man inte, men när man INTE ska ha nåt hittar man massor! Så det kan vara...

Av Anna - 4 april 2010 16:21

Nu har det blivit muffins. Efter ett recept av Leila. Dom står på plåten för att svalna nu och sen blir det muffins till efterrätt. Hoppas att dom kommer att smaka bra.

Detta blev de finaste muffins jag nånsin gjort! Har inte tänkt på förut att man kan ta dubbla muffinsformar för att dom inte ska rinna ut på plåten... Ganska enkelt knep, men svårt att komma på. Leila tipsade om detta i sitt program i veckan. Ja, så var det gjort!

Nu är det dags att äta muffins!

Kramen!

Av Anna - 4 april 2010 14:50

Idag är det vårväder igen! Inte dumt! Det är synd bara att man jobbar och inte kunde planera i en heldag på sjön. Det hade suttit himla fint idag det! Men en annan dag får det bli! Är ledig imorgon så då får vi hoppas på kanonväder, men jag tror inte att det såg så himla lovande ut, faktiskt. Blir det skitväder blir det väl en dag i stan istället och det är inte så dumt det heller... Måste köpa lite smågrejer till hallen som jag ska måla om nästa helg. Det ska bli spännande! Har nu en träpanel, "fulfuru", på väggarna och det blir väldigt mörkt av det så det blir inte så kul. Ska lägga in före och efter bilder senare!

KRAMAR!

Av Anna - 3 april 2010 16:04

Asfalten är bar och torr, gräsmattorna skymtar runt husen, det blåser en varm vind, solen värmer mot kroppen och fåglarna kvittrar!

Idag är det vårväder!


Presentation

Gästbok

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2 3 4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16 17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29 30
<<< April 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards