Vardag, tankar och en massa svammel

Alla inlägg under mars 2011

Av Anna - 13 mars 2011 08:13

  Nu är det en arbetsdag kvar innan jag får ledigt en hel vecka! Längtar så jag håller på att gå åt. Det är alltid jobbigt att jobba de sista passen innan en efterlängtad ledighet. Denna lediga vecka ska tillbringas i fjällen från och med onsdag eftermiddag! Det ska bli skönt med lite längre tid än bara en helg där! Svärmor och svärfar och min morbror kommer upp på fredag och blir med oss över helgen, och på onsdagen är det jag, Patrik och mins morbrors sambo som åker.   

Jobbar på till 19 ikväll, sen är det ledigt! Måndag kväll kommer jag tillbringa med 2 vänner och lite mys och surr och oriflame! Det gillas! Längtar till det också.

Vill bara säga att jag är så glad över det jag har! Patrik, hundarna, huset, jobbet, och BEBISEN som är på väg! Kan man önska sig mer??

Stor söndagskram till er!

Av Anna - 11 mars 2011 09:25

Igår kväll var jag och hälsade på ën vän istället för att sitta ensam hemma och ha tråkigt när Patrik jobbar eftermiddag. Tog bilen och åkte vid 19-tiden och när jag svänger av 83:an och åker in på skogsbilvägen som leder till henne så hinner jag inte långt.... Kunde för det första bara köra med halvljus för att det snöade så mycket just då. Sikten blev ju inte alltför lång då och dessutom var det halt på vägen. En liten, liten bit in på vägen ser jag att det svallat över vägen och det var som en liten "avgrund" nästan som vägen var borta en bit. "SHIT!!" ropar jag i bilen och bromsar, körde heller inte fort, men bromsningen hjälper inte ALLS! "JÄVLAR!" ropar jag sen och då smolar och smäller det under bilen så jag trodde att nu tar jag mig inte fram till målet. Kom på nåt vis över den där avgrunden och bilen fortsätter fungera. Jag trodde att nu kan väl inte oljetråget ha klarat sig i alla fall. Kör en bit, backar, går ut och tittar om det läker olja, sätter mig i bilen och gör likadant några gånger till och bara väntar på att oljelampan ska tändas.. Inget händer. Kör vidare mot min vän i sakta mak med oron i kroppen. Kollar när jag kommer fram också om bilen läker olja, men kan inte se att den gör det. Går in och umgås och kollar igen innan jag ska åka hem. Ser ingen olja. FY FASIKEN VILKEN TUR JAG HADE ATT BILEN KLARADE SIG!!! Det som gör mig så himla förbaskad var att den där "svallningen" som var, var inte uppmärkt för fem öre! UNDER all kritik skulle jag vilja säga. VEM skulle få stå för kostnaden om jag kört sönder bilen där??? JO, JAG! Orättvist system eller?? Fanken, va förbannad jag blir. Jag kan väl inte rå för att det inte märkts ut att det är en vägskada???? Vems borde ansvaret för eventuella skador vara? Inget grus på isig väg och en omärkt vägskada... Hmm.. Jag vet vem jag tycker ansvaret borde ligga på iaf.


Av Anna - 10 mars 2011 09:36

Idag är   s födelsedag!    Grattis Älskling!

Solen skiner och himlen är klarblå! Sotarn väntas och jag ska klippa lite hår. Sen blir det nog utevistelse resten av dagen. Kanske åker upp och sätter mig på sjön, eller kanske bara vid husknuten. Spelar ingen roll vilket när man är ensam. Älsklingen jobbar ikväll, så det blir till att fira honom imorgon kväll istället. Ingen present ville han ha heller. Vill att allt ska gå till bebisen i så fall. Köpte honom en LITE oromantisk, men mycket omtänksam present ändå. Han fick en liten FörstaHjälpen Väska att ta med sig i skotern! Har tänkt på det många gånger att man står ju där ganska hjälplös om det skulle hända något när man är ute på en tur. Det enda som jag tyckte fattades i väskan var en linda. Jag ska köpa till en sån och lägga i när jag är på apoteket nästa gång.

Nä, nu är det dag att ta tag i kalufsen så man ser något sånär ut som folk när Mari och Niklas kommer. Lite tvätt måste tvättas också.

Ha en solig och glad dag, alla!

kRAM

Av Anna - 9 mars 2011 18:48

   köpte ju en dator när min gått sönder. På datorn som han köpte finns det en minneskortläsare. Det fanns inte på den gamla. Nu ska ni få se att det kommer bli lite mer bilder på bloggen när det blir lättare att ladda över!


  Snacka om mys!     Och mera mys!        Ett LITET charmtroll!  

Mys med matte!   



Kramen!  

Av Anna - 4 mars 2011 08:38

Humöret och den inre styrkan känns bättre idag. Skönt! Måste nog vara hormonerna som gör det, att det svänger så snabbt. Känner inte igen mig själv, rätt som det är. Det är ju ett övergående stadium i alla fall och det är skönt att veta uppi allt!   

Idag ska dagen tillbringas i Ånge. Det blir en fika med min Marie och så ska jag göra mig skuldfri och gå och hämta ut ett par spinningskor och betala en glasruta vi pajade på ytter dörren i lägenhetshuset när jag flyttade. Sen behöver man inte tänka på det nå mer. Det blir en dyr dag, men sen är det klart iaf! Pratade med glasmästaren nu, för att veta vad det kostade.... 250 spänn!! Inte värre?! sa jag. Hehe.. Hade räknat med en tusing jag... Men det gör ju inget att det blev billigare.  

Nä, nu ska jag mysa vidare här på morgonkvisten innan det bär av till Ånge.

Ha en trevlig FREDAG!

KRAM!

Av Anna - 3 mars 2011 08:08

Jag vill ha tillbaka min inre styrka, mitt jävlaranamma! Går omkring och känner mig svag. Tar åt mig av allt folk säger, mer än jag troligen behöver. Vill inte göra det, men gör det ändå och det leder till att jag blir så arg på mig själv för att jag är så fjantig och tar åt mig... En ond cirkel. Vill inte vara så känslig! Vill inte, vill inte, vill inte. Så jobbigt!

Jaja, hur som helst så är det jobb som gäller hela långa dagen. Till halv tio ikväll.

Nu sinade tankarna på vad jag skulle skriva så det återstår bara att "gaska upp" sig och åka på jobbet.

KRAMEN!

Presentation

Gästbok

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3 4
5
6
7
8
9 10 11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards