Vardag, tankar och en massa svammel

Alla inlägg under januari 2010

Av Anna - 11 januari 2010 10:27

Idag är det mildare! Bara - 13 grader när jag var ut och gjorde eld vid nio! Idag ska det bli en sparktur med Trixa, det kan jag lova! Så som jag har längtat efter detta! Ska försöka ta lite bilder också och lägga in här så det inte är så himla tråkigt. Måste skärpa mig med det. Inte bara skriva om saker och ting, utan ta och lägga in lite bilder också! Jaja, hur som helst så ska jag ta och klä på mig och gå ut nu!
Ha det bra idag!!

KRAMEN!

Av Anna - 10 januari 2010 15:40

Jag tror att den som bestämmer hörde mig! Nu har det blivit rena rama sommarvärmen! Det är "bara" -18 grader! Yey! Det blir allt mildare tills jag ska vara ledig! Är ledig imorgon, på tisdag och på onsdag!!! Det ska bli skönt! Kanske man skulle ha målat om i tv-rummet? Jag tror det! Vi får se. Sen ska det bli en hel del utevistelse! Så som jag har längtat! Längtat efter långa sparkturer med Trixa och mysa. Hon har sån överskottsenergi så jag vet inte vad nu när hon varit inomhus i så många dagar! Det blir ju lite för kallt för henne när det passerar -18 grader. Det hade nog gått bra om det inte vore så att hon bodde inne på nätterna och inte bytte till vinterpäls just nu. Jaja, om det är kallare än -20 så blir hon inne ändå. Nä, nu ska man väl ta och göra nån nytta. Steka lite pannkakor, kanske. Fin söndagsmiddag det, men det gör inte så mycket.

Ha det bra i sommarvärmen! ;-P

Kramen!

Av Anna - 10 januari 2010 09:40

Kan du inte mildra vädret lite nu? Dom sa faktiskt att det skulle bli mildare idag, men det är fortafande lika kallt! Jag vill ha lite varmare väder så man kan vara ute och röra på sig och inte riskera att förfrysa nåt! Snälla??!!

Kramen!

Av Anna - 7 januari 2010 09:27

Och det blev riktigt bra! Jag hade tidigare sovrummet innanför köket, men har nu flyttat upp det till övervåningen. I rummet innanför köket har jag nu nån sorts allrum! Det blev himla bra! Skulle vilja byta ut lite möbler här hemma, men det får vänta till en annan gång! Så är det väl alltid egentligen... att man vill byta ut det man har. Det är konstigt hur fort man kan lessna på sina saker. Snacka om I-landsproblem!! Men det gäller ju att tänka sig för när man köper saker, antar jag. Fundera på om man kommer lessna på dom fort. Men sånt lär man sig med tiden har jag märkt!

Hur som helst så könner jag att jag har en aning träningsvärk i kroppen idag efter allt möbelbärande igår! Det såg dock ut ett tag som att vår planerina att flytta sovrummet upp på övervåningen skulle gå i stöpet... Vi höll inte på att få upp resårmadrassen i trappen! Vi har ju en enda madrass i vår säng.. Men med lite våld så gick det! Snacka om att bli lättad då! Så nu kommer den där madrassen vara på övervåningen tills vi måste slänga den och kan slå sönder den. Tror faktiskt inte att det skulle kunna gå att få ner den hel igen. Jaja, det spelar ju ändå ingen roll för det blev jättebraa med sovrummet uppe! Nu ska jag greja vidare och plocka in lite kläder i garderoben!

Ha de!

KRAMEN!

Av Anna - 7 januari 2010 07:38

En sådan här dag är det svårt att tro att glaciärerna håller på att smälta! Fy fan, va kallt det är!! Gruvar mig för att gå ut med Trixa, men det är väl bara att bylta på sig en massa låager med kläder. Då ska det nog gå. Just nu är det -29,2 grader!! Det är inte att leka med! När man lyssnar på radion så verkar det som att hela Sverige ligger under denna kyla! Jag gruvar mig rätt rejält för att åka på jobbet imorgon också. Min bil är lite tjurig att starta när det är såhär kallt, trots att den kan stå under hela natten på motorvärmare. Vet egentligen inte om det spelar nån större roll. Har läst nånstans att det räcker med tre timmar motorvärmare, tiden utöver det är bara slöseri, men jag vet inte jag. Jaja, nu ska jag så fort det börjar ljusna, gå ut med Trixa och sen göra en eld, och jag gruvar mig som sagt.... HATAR denna kyla, men gilla vintern i övrigt!

Ha det bra i vinterkylan!

KRAMEN!

Av Anna - 5 januari 2010 10:24

Är nu in här på bloggen för första gången år 2010! Mitt fel! Jag tar på mig hela ansvaret! Hur som helst så har det antagligen inte undgått nån att det varit väldigt mycket helg på sistone?! Julafton, och alla mellandagar utom två, jobbade jag, + nyårsafton och nyårsdagen, så tiden och lusten har liksom inte infunnit sig förrän nu att skriva nåt. Men så kan det vara ibland. Tiden går ju så himla fort!  De lediga dagar man har när det är sådana här helger går ju åt till att umgås med familjen så mycket man hinner och kan.

  Tänk att det redan är Januari! Tyckte nyss det var september när jag var med Patrik på älgjakt... Nu är det inte långt kvar tills solen börjar titta fram och värma våra vinterfrusna sinnen. Vårvintern är snart här! UNDERBART! Jag längtar till de dagar när man kan åka ut och sätta sig på isen och bara må gott! Fiska lite, steka kolbulle och bara må gott! Det är livet! Dessa tankar får hålla en uppe när det är kalla dagar, som idag. -23,7 visar termometern idag, det är inte godkänt för att vistas ute i, mer än man nödvändigtvis måste. Jag vill egentligen inte ha kallare än -15 grader, men det är ju så, att man får inte välja själv, vilket väder man vill ha... Så det är bara att hålla ut tills det vänder! Och elda utav bara tusan!

Nä, nu ska jag gå ut och kolla till elden! Ha det bra!

Kramen!!!

Presentation

Gästbok

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards