Vardag, tankar och en massa svammel

Alla inlägg under oktober 2009

Av Anna - 25 oktober 2009 13:31

...har lättat och nu faller snön!! Mysigt värre! Vi har precis kommit in från långpromenaden och sitter nu och myser igen. Jag ska snart kolla på "Oskyldigt dömd" och njuta av att vi inte behöver åka hem förrän i morgon! Promenaden var härlig! 0,6 grader varmt ute och stora snöflingor som faller! Trixa var lycklig såklart! Hon sprang fram och tillbaka så långt kopplet räckte och grävde i snödrivorna efter vägen. Ibland var det bara rumpan som stack upp... Tungan ute Hon såg så rolig ut, charmtrollet vårat! Nä, nu blir det "Oskyldigt dömd"!

Kramen!

Av Anna - 25 oktober 2009 09:55

Ja då var det söndag igen! Klockan var mindre än jag först trodde när jag vaknade... Lågt till tak är det ute idag, dimman ligger strax ovan trädtopparna. Men det blir ändå en långpromenad idag! Det ska bli skönt1 Har ätit som om jag inte kommer få mer mat, nånsin, i helgen. Just nu står Älsklingen och diskar undan efter frukosten! Sen blir det väl lite tv-tittning innan vi tar promenaden. Det är så skönt att veta att vi inte måste åka hem idag! Patrik är ledig imorgon, och jag börjar inte jobba förrän ett, så vi bestäåmde att stanna tills imorgon! Härligt! Nä, nu ska jag se på lite nyhetsmorgon!
Kramen!

Av Anna - 24 oktober 2009 09:45

Ja, nu gör jag ett nytt försök att skriva ett inlägg. Hoppas att jag inte raderar allt nu då!

Nu är vi äntligen i fjällen! Har längtat som bara den efter detta! Vädret är inte alltför kul idag. Det flyger snö i luften och det blåser småspik, men en promenad ska vi nog fixa ändå. Snön på marken är en knapp decimeter, men det verkar som det varit mer och att det tinat ihop. Men det spelar ingen roll, det är skönt att bara få vara här, äntligen! Bara slappa och må gott!

Trixa ligger ute i snön, som en liten räv och kurar. Det verkligen syns hur mkt hon älskar när det är snö. Hon blir spritt galen och springer som en toka och krafsar i den. Ungerfär som när kor får komma ut på grönbete... hihi.. Det är roligt att se henne glad i alla fall!

Nä, nu ska jag krypa ihop under en filt och kolla på lite tv och lyssna på elden i öppen spisen!

Kramen!

Av Anna - 23 oktober 2009 22:54

Skrev ett jättelångt inlägg, men lyckades radera det av misstag!! Orkar inte skriva ett nytt idag... Skriver om i morgon!

Kramen!

Av Anna - 21 oktober 2009 09:04

Är nu på min sista lediga dag av dessa tre. Dessa dagar går alltid så himla fort!Man hinner inte  ens blinka så är det dags att jobba igen. Jaja, idag ska jag i alla fall på Apt, och sen ska jag åka och hälsa på min farmor och farfar, och eventuellt pappa, om han är hemma. Annars ska jag väl inte göra så mycket idag. Ta det lugnt och tvätta lite tills jag ska åka till fjällen till helgen! Det kommer att bli helt underbart! Längesen vi var ledig tillsammans på en helg nu. Så i helgen blir det mys!

Nä, nu ska jag göra ett  ryck och sen blir det möte!

Kramen

Av Anna - 19 oktober 2009 11:20

Ja, nu är det måndag och min ledighet på 3 dagar har börjat! Har ledigt 3 dagar i rad var fjärde vecka, och det är helt underbart! Då hinner man göra bort lite saker som vanligen hänger över en. Men samtidigt så blir det aldrig som man planerat. Det är alltid nåt oförutsett som blir då, eller så är det APT möten, eller jobbkurser! Håller på att bli tokig på att det oftast infaller på MINA lediga dagar. Det känns inte kul. På onsdag ska vi ha APT möte, och då är jag ledig... Det hade ju varit en sak om mötet hade varit på morgonen, men det är det inte, utan 13.30 Mitt på dagen! Hela min lediga dag blir ju förstörd. Jag kan ju inte göra något kul den dagen för jag måste passa APT mötet... Ja, men så är det ju. Jag har ju betalt för de timmarna, så det är ju obligatorisk närvaro...

Ja, hur som helst så  är det städ och tvättdag här idag. Känns inte så kul just nu när jag är mitt uppe i det, men jag vet att det kommer att kännas skönt när det är klart! Snön har ju kommit idag, så nu vill jag ha städat och fint och kunna tända ljus och mysa ikväll, och känna mig lugn och nöjd över att huset är städat!

Nä, nu är det bara att ge sig på städningen igen, för att kunna göra det jag vill de andra 2 lediga dagarna!

Ha det!

KRAMEN! 

Av Anna - 17 oktober 2009 23:54

Ja, det är precis som det är! Patrik är på Holmsnäs och jagar med goda vänner och jag är hemma, ensam. Inte ens hunden hemma... Hon är också med och jagar. Idag sov jag till 12!!! Gud, så skönt det var! Ingen som väckte mig, alldeles ensam i ett tyst hus! Helt underbart att få sova ut! Det händer inte särskilt ofta. Det är alltid mig som Trixa väcker på morgonen när hon vill gå ut, aldrig Patrik. Det kan ju bero på att han är svårare att väcka så automatiskt är det ju jag som går ut med henne på mornarna.. Patrik går ut med henne han också, men jag har alltid blivit väckt av Trixa först och sen är man vaken.

Ikväll när jag kom hem från jobbet hade jag ingen lust att vara hemma själv, så jag ringde till mammsen och frågade om jag kunde sova där, och det var inga problem! Så nu är ajg här! Mamma har nyss gått och lagt sig, och det ska jag också göra. Tänkte inte sova lika länge imorgon. Har en del att göra då. Eldning och sånt. Sen bär det av på jobbet på eftermiddan! Sen är jag ledig på måndag, tisdag och onsdag! Jätteskönt! Nåt mer som känns jätteskönt nu är sängen.. Ska nog gå till kojs nu!

Ha det!

Kramen!

Av Anna - 16 oktober 2009 12:31

Idag är det fredag. Hör folk prata om fredagsmys och må gott med familjen.... Det får inte jag göra. Jag ska jobba. Varannan helg... Tycker det är jobbigt att jobba varannan helg. Särskilt när min kära sambo jobbar måndag-fradag.... Ibland jobbar han också helg, men då brukar det lyckas infalla på mina lediga helger och då har det direkt blivit 3 helger i rad som inte vi kan hitta på nåt. Det känns tungt ibland när det blir så. Nu har det varit en massa veckor som vi inte kunnat hitta på nåt på. Det har varit diverse saker som varit under helgerna. Men nästa helg ska vi åka bort för då har vi äntligen lyckats bli lediga samtidigt på evigheter!!! Ja hur som helst så är jag ju jätteglad över att jag har ett jobb, men ibland blir man bara så less på det här med att jobba varannan helg. Skulle göra nästan vad som helst för att få jobba var tredje helg istället! Förändringar är ju på gång på jobbet, med omorganistaioner och nya scheman, så vi får väll se hur det blir efter det. Vi ska själva få vara med och lägga scheman och planera hur vi vill jobba, men vi vet ju inte i vilken utsträckning än. Det är så mycket frågor kring det, men ingen vet svaren! Inte ens cheferna! Konstigt det! Jaja, det är bara och vänta och se...

Ja ikväll är det jobb, liksom lördag och söndag kväll, och Patrik kommer att vara borta lördag till söndag... Dessutom är det grått pissväder ute och det gör ju inte saken bättre. Men nog ska det här gå också! Får tänka på nästa helg när vi åker till stugan och myser! Det ska bli underbart!

Nu är det dags att göra sig iordning för jobbet strax. Funderar på om jag ska gå och vaccinera mig idag, eller om jag sparar tills imorgon. Jobbar ju inom vården så jag är ju i "riskgruppen".

Ha det bra och trevlig helg på er!

Kramen!

Presentation

Gästbok

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11
12 13 14 15 16 17
18
19
20
21
22
23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<<
Oktober 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards