Vardag, tankar och en massa svammel

Alla inlägg under oktober 2009

Av Anna - 15 oktober 2009 18:45

Idag är det lycka i familjen! Lilla Rova har kommit till rätta igen. Mamma hittade henne på förmiddagen. Hon hade lyckats bli instängd i ett hus i den öde granngården. Hur det har gått till vet vi inte, men så var fallet. Det är skönt att hon är hemma igen! Lyckligare hund har jag aldrig skådat! Hon var så till sig, och så glad att träffa alla igen!

Upptäckte dock ganska snart att hon kissade och kissade, men det kom bara några droppar, så då bar det av till Ljusdal och Djurkliniken för kontroll och penicillin. UVI, var det!

Ja, hur som helst är ordningen åter till det normala i familjen, och idag är en lyckans, och återhämtningens dag, efter all oro!

Nu är det dags att sätta sig framför tvn och bara slappa!

Ha det!

Kramen!

Av Anna - 14 oktober 2009 23:53

Vi har fortfarande inte fått tag i mammas hund... Förstår inte var hon tagit vägen. Vi har letat, och letat i ett dygn nu. Känner hopplöshet, hopp, ovisshet och en massa undran.... Känner mig orolig och sorgen... Var är hon, lilla Rova-hjärtat? Snälla Rova, kom hem!!


  

<3 Rova <3

Var är du?

Av Anna - 13 oktober 2009 23:51

Mammas hund har sprungit bort... Det är inte likt henne. Hon springer alltid lös på gården hemma. Men idag blev hon skrämd av nånting. Hon skrek, och sen sprang hon som om hon haft eld i baken från gården, sen dess har ingen sett henne.. Jag har varit ute och letat och letat tills för en liten stund sen, men ingen Rova har jag sett. Känns verkligen inte bra. Vi har pratat med polisen, men det gav ingenting... Man är orolig. Är hon skadad på nåt sätt? Har hon blivit uppplockad av nån? Vad har hänt?? Ja, det kan man bara spekulera i. Det finns så oändligt många saker som kan hända. Vet inte hur jag ska kunna somna ikväll. Är så orolig och kan inte släppa detta... Lillgumman... Ja, jag börjar ju jobba 7 imorgon bitti, så det är kanske bäst att gå och försöka knyta sig. Jag har ju gjort allt jag kunnat ikväll. Men det är ju inte lätt att hitta en svart hund i detta mörker. Jag hoppas i alla fall att hon kommer till rätta och att hon är oskadd... Jobbig, jobbigt att inte veta!

Kramen... 

Av Anna - 13 oktober 2009 11:47

...eller inte! Har ledig dag på schemat idag, men just idag så är det en utbildning på två timmar som jag ska på. Hela dagen blir ju förstörd av en sån sak. Men hade det inte varit jag som varit ledig just denna dag så hade det ju varit någon annans dag som gått till spillo på det här sättet.. Ja, snart bär det av mot Ånge i alla fall. Har dock hunnit städa undan och dammsugit och torkat golven på förmiddagen! Jag har varit effektiv, som kompensation för igår, men det blev ju gjort iaf det är ju det som är huvudsaken!

Efter utbildningen idag, så tar jag nog med mig kära Marie och åker till vår kära Maria, så deras tjejer får leka, och mammorna och jag får surra lite strunt! Det ska bli riktigt mysigt och härligt! Nä, nu börjar klockan dra sig mot avfärd! Vi hörs!

Kramen!


Av Anna - 12 oktober 2009 20:59

Klockan är 21 och jag är jättetrött... Vet inte riktigt vad det har varit med mig ikväll. Har varit totalt omotiverad att göra nåt över huvud taget! Har bara blivit sittande och inte gjort nånting. TOTALT matt har jag varit. Ja, det kanske är till och pallra sig i säng kvar för idag bara?  Har lite tråkigt också. Älsklingen jobbar, katten är ute och hunden sover. Bara  jag vaken...  Ska nog väcka lillhjärtat och gå ut med henne en sväng, och sen blir det nog datorn i sängen och kolla på nån film och mysa till man somnar. Har börjat kolla på "Riverside" på nätet, men jag vet inte jag, vad jag ska tycka om den serien... I brist på annat så duger det väl, men samtidigt så har jag inte sett så många avsnitt av serien än heller. Den är ju rätt ny än. Den  kanske blir bättre, vem vet?



Gonatt allihop!

Kramen!

Av Anna - 12 oktober 2009 16:51

Jag vaknade i morse och såg att det kommit snö! Det kändes jättemysigt, men den känslan försvann ganska snart... Allt regnade ju bort..... :-( Mindre kul vad ju det. Längtar efter snön nu jag. Det blir så mycket ljusare då, och så mycket mysigare. Sen så blir man lite piggare av en förändring. Apropå pigg... så har jag verkligen inte varit det idag! Var så trött när jag satt på jobbet idag så jag visste inte var jag skulle ta vägen, så när Lena kom vid ettiden så tog jag ut mon friskvårdstimme och gick ut och gick i 40 minuter! Jösses, vad skönt det var! Jag trotsade regnet och gick, fast jag hade tagit fleecejackan idag. Blöt var jag ju såklart när jag kom tillbaka, men hur som helst så blev jag mycket piggare och de sista timmarna blev lättare att ta sig igenom på jobbet idag. Synd bara att den där pigga känslan inte sitter kvar fortfarande... Skulle behövt lite energi och lite motivation så jag kan laga middagen med ett glatt humör och lite inspiration. Men, men, det måste ju gå ändå! Mat ska man ju ha, varje dag....

Kramen!

Av Anna - 11 oktober 2009 18:17

Jaha, nu har snart söndagen gått också. Imorgon jobbar jag 7-17. Sen ledig på tisdag, jobba onsdag, ledig torsdag, sen jobba fredag, lördag, söndag... Lite av en "varannan-dag-vecka" till veckan.

Idag har dagen flutit på. Först var det ju tårta och mys för att fira brorsan, sen åkte jag och Patrik hem för att byta däck på bilen, det är ju dags för det nu. Sen städade Patrik lite i carporten och flyttade då ut skortern. Jösses vad jag längtar till vintern och skoteråkning, med kolbullestekning och allt som hör till! Det är mysigt det, och ett välkommet avbrott i vardagen!

Nu är Patrik på jobbet och gör kvällsbestyren som hör till när han har jour. När han kommer hem igen så blir det mys i soffan, framför tvn och ladda inför kommande vecka! Inte dumt!

Vi hörs!

Kramen!

Av Anna - 11 oktober 2009 10:10

  Ja, idag är det söndag igen. Min lediga helg har bara rusat förbi! Men så är det nog för de flesta. Nästa helg är det jobbarhelg igen....

  Igår var det som sagt en pysseldag här hemma och idag är det kalas! Brorsan har fyllt år så vi ska fira honom idag! Det ska bli mysigt. Kaffe, tårta och mys med familjen! Det sitter ju inte fel såhär på en söndag. I övrigt hade jag inte tänkt att jag skulle göra så mycket mer idag. Ta det lugnt och må lite gott. Men jag får se. Älsklingen ska nog snickra när han kommer hem från kalaset, så då får väl jag dåligt samvete och hittar på att göra något vettigt jag också. Det brukar vara så. Antar att jag kommer att få måla lite brädor idag. Men snart är väggen på baksidan klar i alla fall, så den kommer att vara varm och go i vinter.. hehe... Jaja, nån skillnad på isoleringen kommer ju inte att kännsa förrän alla väggar är klara. Hur som helst så blir det hur fint som helst på den "nya" väggen så det här kommer att bli jättebra när det är klart! Han är så duktig, min Älskling!

  Förresten så var brorsan och tävlade igår. I Ö-vik... Men det gick ju inge bra. Ett stort hål i blocket på motorn blev resultatet... Det har verkligen inte varit hans säsong i år. Men, men, det är ju folkrace, och då kan precis vad som helst hända!

Hörs!

Kramen!  

Presentation

Gästbok

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11
12 13 14 15 16 17
18
19
20
21
22
23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<<
Oktober 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards