Vardag, tankar och en massa svammel

Alla inlägg under november 2009

Av Anna - 8 november 2009 21:06

Idag har jag INTE varit och firat min far på farsdag! Det är utav den enkla anledningen att vi hade inte tid, och dessutom så gör det inte nåt för min pappa att det inte blir av. Han är inte så mycket för sånt där, men som tur är så är ju jag lite med för det än vad pappa är, så jag ringde till honom och sa att istället för att jag skulle komma upp idag, så får han komma hit till oss på middag på tisdag istället! Då får jag hit honom och hälsa på också, det händer bara en par gånger om år annars, att han kommer på själv att han ska komma och hälsa på. Tog och bjöd min kära mormor och morfar på middag också. Apropå det, så var jag dock och hälsade på mormor ochmorfar idag! Det var alltför längesen jag var dit. Det blir bara inte av. Det är höst och mycket som händer på jobbet med utbildningar och föreläsningar så när man är ledig så vill man bara vara hemma. Men nu har jag i alla fall varit iväg.

Imorgon är det dags för jobb igen, och det känns helt ok. Inte motigt på något vis, trots det träkiga vädret. Den här känslan beror nog på att vi igår hade en HELDAG FRAMFÖR TVN! Gjorde inte ett vettigt jota, och det var helt UNDERBART! Man måste få en sån omladdning ibland.

Nä, nu är det soffan som gäller!

Vi hörs imorgon!

Ta hand om er!

Kramen!

Av Anna - 8 november 2009 15:47

Jösses vad det är mörkt och grått ute... Det liksom ljusnar inte riktigt på dagarna. Men idag har jag och Älsklingen varit ute och grejat med huset. Han har snickrat på fasaden och jag har plockat undan en massa skit på gården, som ska till sopstationen! Väldigt skönt när det är gjort, måste jag säga! Och vilken skillnad det blir, va fint! Mysigt har det varit i alla fall och hur som helst så bllir man ju piggare av frisk luft! Nu kan man sätta sig framför tvn med gott samvete en stund innan man ska bege sig och hälsa på mormor och morfar. Sen kanske det blir en promenad i mörkret, med kära vänner. Vi får se. Jaja, nu var det ju soffläge som gällde!

Ha det bra!

Kramen!

Av Anna - 7 november 2009 13:04

Nu är det nån dag sen jag skrev sist. Jag har inte haft nån lust bara. Det är så mörkt och trist ute så man blir så trött och omotiverad. Snön kom ju härom dagen och man blev lite piggare och gladare, men den regnade ju bort lika fort som den kom. Tråkigt det!

Idag är det lördag, och vädret är fortfarande lika tråkigt. Ha nyss beslutat att jag blir hemma och latar mig HELA dagen. Skulle ha tagit mig ut på en promenad i alla fall, får se hur det blir!

Nä, nu återgår jag till soffan och tvn igen!

Kramen! 

Av Anna - 4 november 2009 11:54

Det är så grått, grått, grått... Skitnovember! Har i alla fall masat mig ut och gått i 20 minuter idag, jag och Trixa. Det var väldigt skönt! Man behöver komma ut och få lite frisk luft när man är trött, eller egentligen varje dag. Man blir ju så mycket piggare! Men samtidigt är det ju så himla svårt att få arslet ur huset! Varför ska det vara så? Jo, man är ju som Alfons Åberg! "Ska bara...." innan man anser sig själv ha tid att gå ut. Är det inte så? Och när man till slut känner att man har tiden så är det kolsvart ute!! Men det är ju så, att egentligen ska man ju ta motionen och friskluften, och prioritera den FÖRE ALLT annat! Gör man det kommer man ju sen att orka så mycket mer! Jaja, det här är ju saker som vi egentligen vet sen tidigare, så jag ska inte tjata...

Snart dags att åka på jobbet!

Kramen!

Av Anna - 2 november 2009 16:20

Är hungrig! Inte blir det bättre av att pizzan står i ugnen och gräddar och fyller hela huset med doft... men snart så är det mat! Det ska bli riktigt gott! Jag har till och med gjort en Pizzasallad! Ja ni, det kommer att bli bra det här!

Hur som helst så har jag ägnat min lediga dag till att plockat och grejat och donat... Som vanligt! Imorgon blir det jobb igen, men bara till 12 och efter det, kl 13 så blir det frissan.. Spännande att  gå till frissan. Har inte bestämt mig än vad jag ska göra med håret, men nånting nytt blir det i alla fall!

Nu kommer Älsklingen och maten är strax klar!

Ha det!

Kramen!

Av Anna - 2 november 2009 12:21

November är det nu... äntligen!! Eller...nä, november måste nog vara den mest tråkiga månad på hela året?!! Mörkt, ruggigt, kallt, och grått. Idag är värsta dagen på hela hösten, tycker jag! Det är ju så grått, så man skulle kunna tro att jorden är på väg att gå under. Trist. November är en enda lång transportsträck, en mellanmånad. Oktober kan ju vara solig och klar och brinna av höstens alla färger, och i December kommer advent, med sina ljus och sitt mys! Men, november... har man en stor skopa tur så kan snön komma redan i november, men oftast i slutet, och då blir det ju åtminstone lite ljusare både ute, inne och i sinnet! Nä, jag längtar efter snön nu jag. Åka spark och skidor, skoter och göra snölyktor! Härligt! Nä, nu tror jag att jag ska ta och masa mig ut på en liten romenad och se om jag får upp humöret av lite frisk luft och sen är det bara till att laga middag! Hemgjord pizza blir det här idag, by the way.... mums!

Kramen

Presentation

Gästbok

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7 8
9
10
11 12 13
14
15
16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27 28 29
30
<<< November 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards