Vardag, tankar och en massa svammel

Alla inlägg den 14 september 2010

Av Anna - 14 september 2010 20:39

Latmasken alltså!! Varit på ett spinningpass på 30 min med Bea idag! Gick tungt som fan, har ju ätit dåligt och sovit dåligt sista tiden och jag kände verkligen att det satt spår idag. Men nu kan det bara bli bättre. TACK Bea för peppning!! Du visste vad jag behövde! :D

Dagen idag har för övrigt inte bjudit på så mycket, har mest varit trött... otroligt trött... Antar att en hel del spänningar släppt senaste dygnet skulle jag tro. Allt är fortfarande svårt och tungt, men tror det kommer bli bättre och bättre nu.

Nu är det Idol med Marie som gäller, litte nötter och te till det! Inte dumt.

Imorgon är det jobb som gäller, jobbar natt onsdag och torsdag, känns skönt. Back on track! Yihaa!

Av Anna - 14 september 2010 13:02

Inte går det att försöka vara glad när det är sånt deprimerande väder?? Fan, också! Känner mig ledsen idag. Ingen ångest och hjärtklappning som förut, men ledsen. Inte konstigt, kanske. En liten svacka idag. Skulle tagit mig ut och träffat folk, men va fan, det är ju så tråkigt väder så man vill helst inte lämna lägenheten. Fryser ju. Jaja, det är i alla fall dags för att ta en sväng med mina småhjärtan snart ändå så man slipper inte undan. Kanske man skulle gått till Sofia för en kopp kaffe? Får se hur det blir. Nu ska jag försöka ladda ihop lite motivation och göra ett ryck så jag kan plocka ihop lite här.

Höres!

Av Anna - 14 september 2010 02:04

Känns fortfarande bra, ingen ångest, ingen hjärtklappning, inget illamående... Är det för bra för att vara sant? Ja, det återstår att se. Hur som helst så har jag ikväll haft ett väldigt givande samtal med P. 3 timmar och 40 minuter pratade vi. Fan, har nog aldrig pratat så länge i tel förut. Dessutom pratade jag ett långt samtal med fina Martina före så det blev många timmar i telen ikväll. Jaja, hur som helst så har jag och P rett ut en del känns det som. Det känns skönt. Mycket skönt. Trots allt vi så kanske vi kan vara vänner iaf. Hoppas det. I alla fall inte ovänner. Vill inte att det ska bli så att man inte har nån kontakt alls efteråt som det verkar bli mellan dom flesta. Det måste ju vara smidigast för båda om man kan vara vänner.. Jag vet inte. Tiden får väl utvisa det, hur det går. Jaja...Det känns bra för nu iaf. Känns som att jag håller på att ta tillbaka mitt hjärta, bit, för bit.  Hoppas att det går bra nu!! Att det har vänt! Det får tiden utvisa, som med mycket annat.

Presentation

Gästbok

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3
4
5
6
7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20
21
22 23 24 25
26
27 28 29
30
<<< September 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards