Vardag, tankar och en massa svammel

Alla inlägg den 28 september 2010

Av Anna - 28 september 2010 20:27

Ja det har det verkligen varit!

Var på långpromenad med Gideon och lät han springa lös.. Glömde ju kameran så det blev inga kort, men uppskattat var det från hans sida att springa i alla fall. Solen har lyst från en klarblå himmel hela dagen och alla löv har sprakat med sin gula färg. Ljuvligt!

Ikväll var det dags för första spinningpasset på länge. Var inte taggad för fem öre när jag kom, men så fort jag kom upp på cykeln så vände det! :)) Sen blev det bara bättre och bättre, tog dock ut mig lite för tidigt så jag orkade inte riktigt hänga med på slutet.. Men, men, får tänka på att man inte tränat med nån ordning på länge heller.

Nu sitter man i soffan och mår gott framför Idol. Sen blir det en dusch och sängen för att ladda inför jobbdag hela långa dagen imorgon.

Nä, ha en underbar kväll, alla!!

KRAM!

Av Anna - 28 september 2010 10:47

Tänk att denna sol kan göra underverk med humöret! :) Verkligen skönt att känna sig lite lättare i sinnet. Tog en rätt lång morgonprommis med Gideon i morse. Inte planerat att det skulle bli så, men när jag väl var ute och kände den klara luften, solen och fraset i gräset så tänkte jag att jag skulle passa på, för mitt eget välmåendes skull. Lite som meditation blev det. Hade dock lite för lite kläder på mig så det blev aningen kallt, men man fick gå lite fortare så gick det bra.

Idag kommer nog Eva på eftermiddagen och vi ska nog ta oss en långprommis och mysa lite och umgås. Ska bli kul. Måste passa på att lapa lite finväder nu innan mörkret sätter in på allvar. Tvättning står på schemat idag också, men det sköter sig ju i princip själv så det blir inga problem. 

Älskar höstsolen! Känner mig stark idag!! YEY!!

KRAMAR!

Presentation

Gästbok

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3
4
5
6
7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20
21
22 23 24 25
26
27 28 29
30
<<< September 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards