Vardag, tankar och en massa svammel

Alla inlägg under september 2010

Av Anna - 23 september 2010 22:57

Ja, en lång dag har det varit idag. Sov som en kratta inatt. När klockan var 01.30 var jag inte trött det minsta. Tänkte, va sjutton ska jag göra när jag är så pigg??? Kom då på att jag var ju och hyrde en film tidigare på kvällen som jag sen glömde bort. Tog då fram den i natt och låg i sängen och kollade på den på datorn. Mysigt värre! "I´ts complicated" var det jag såg och det var helt klart sevärd! Fan, va jag skrattade rätt som det var. Se den! :) Filmen var närmare 2 timmar lång, men det kändes som det bara gått halva när den slutade.

Ja så där vid 04.00 imorse lär jag väl ha somnat.. Inte bra. Vaknade vid 8 och var klarvaken. Ut med dogsen en sväng och sen var det klippning som stog på schemat vid 11. Efter klipp så kom mamma och sparkade mig i arslet för att få lite gjort här. Har grejat hela dan och fint har det blivit. Gardiner i fönstren, ljuslyktor på väggarna och kartonger uppburna på vinden. OCH lite färg i håret! Ja, när mamma åkte hem kan jag säga att jag var rätt trött.. Men skönt är det nu när man fått undan lite och städat ihop. Har suttit och myst framför tvn med datorn i knät och tända ljus hela kvällen. Mariegumman min kom en sväng efter hon slutat jobbet också och det är alltid lika uppskattat! :)

Nu då? Ja, egentligen borde jag kanske gå och lägga mig och sova, men tröttheten har gåttom sig och jag är pigg igen. Rackarns! Kolla om det är nåt på tvn kanske. Ja jag får se vad det blir!

Vi ses!

KRAM

Av Anna - 22 september 2010 09:21

Jobbade 9.30-21.30 och det kändes på när jag kom hem. Kom hem vid 22 och tog en prommis med "barna" och sjönk sen ner i soffan för en FB-runda. När jag gjort den så var det bara dags att natta kändejag. Var trött som sjutton och somnade ganska snabbt trots fullmånen. Skönt det. Nu är jag ledig tills på fredag kl 16.45 och de här dagarna är det en hel del saker inbokat. Sådana där "mindre-roliga-måste-göras-saker"... Men, men, sen är det gjort då iaf. En rolig sak är att jag ska klippa mig imorgon. Vet inte riktigt hur, men nåt kul ska det nog bli.

Nä, nu är det dags att rycka upp sig och ta tag i görat.

KRAM!

Av Anna - 20 september 2010 17:44

Ja, inte har det blivit nå bättre med tröttheten under dan. Blivit bara tröttare och tröttare... Måste testa gå och sova tidigt i kväll. Jobbar långdag imorgon så sömnen kommer att behövas.

Ångesten har gjort sig påmind idag igen.. Fan också. Vill hålla den borta för den känslan är den värsta känslan jag nånsin haft! Vill inte känna den! Men som tur är så är den inte lika stark längre. Det är skönt!

Nu ska jag masa mig ut på en promenix med Idaho om inte Marie kommer hit och ska äta, för då får prommisen vänta ett slag. Ska ringa till henne och kolla! Men efter prommisen blir det nog fan GONATT!

Av Anna - 20 september 2010 08:25

Är så trött, så trött idag... Ögonlocken är tunga som bly och det känns inte som det kommer bli bättre heller idag. Vill bara gå tillbaka till sängen och somna om. Men jobbe idag. Känns skönt på ett vis och komma på jobbet också så man har nåt att göra så man inte bara sitter här hemma och det inte blir nåt gjort. Jobbar till 17, och sen ska jag hem och bara mysa. Kanske ta en lite längre prommis med hundarna ikväll och sen försöka gå och lägga mig i bra tid för att var pigg tills imorgon. Jobbar 9.30-21.30 då. Lång dag, men det ska nog gå bra.

Nä, nu är det dags att åka!

KRAM!

Av Anna - 19 september 2010 18:14

Har haft P här en sväng idag. Han kom och lämnade lilla Trixagumman. Min vecka till veckan. :) Fick mig en välbehövlig pratstund också. Jag tar mig framåt! När han åkt så gjorde jag nåt väldigt modigt, och jag är stolt över det! Känns bra, rätt på nåt vis! Det är bra!

Av Anna - 19 september 2010 13:07

Ja, det har jag mycket av nuförtiden... Inge kul! Har egentligen en massa saker som borde göras.. Bära upp kartonger på vinden, sätta upp gardinfästen, plocka iordning i lägenheten och sånt, men jag har ingen lust!! Vill bara vara ute och träffa folk. Tycker inte om all ensamtid i lägenheten. Det suger!

Nu ska jag snart gå en sväng med Gideon och Ida i alla fall så då blir det lite annat att tänka på iaf. Sen kommer mamma med sängramen och Trixa kommer väl också, antar jag. Längtar efter Trixa. Min bebis. Hoppas jag kan ha henne hela veckan nu så hon inte börjar löpa. Då blir det som sagt jobbigt. Men det ordnar sig nog på nåt vis.

Nä, dags att fixa sig ett utseende!


Av Anna - 18 september 2010 21:20

Ja, idag har man varit i Krokom på folkrace. Härligt det! Skönt att se en tävling igen och träffa alla. MEN, det var ju nåt som fattades... Kändes konstigt. MYCKET konstigt. Hoppas att jag vänjer mig vid det här nån gång. Kommer nog bli svårt att göra det. Ville ju inte det här. Men jag VET att jag kommer resa mig. Jag VET! Men det är tiden som måste fixa det mesta.. Är så trött på att så mycket ska hänga på att tiden ska gå!!! Gaaah!! Gillar inte tanken på att komma hem till en tom lägenhet. Tycker inte om det alls! Vet inte om jag kommer att göra det nånsin heller... Inte nu, när jag vet vad man KAN ha, när man har tur. Piss också. Singellivet SUGER so far!!

Hur som helst så fick jag i alla fall sällskap en stund av lillebror. Så jag sitter inte ensam iaf.

Undrar om man kommer iväg på NGK Masters.. Skulle verkligen vilja det. Jaja, tiden utvisar igen...

Nä, nu ska jag vara lite sällskaplig med bror.

KRAM

Av Anna - 17 september 2010 16:48

Helg! Skönt! Eller? Nja... Det var liksom skönare förut.

Idag blir det after work med Marie och Carina. Det ska bli gott! Hoppas man får i sig lite mat då. Har ju varit klent med matlusten på sistone. Ja NÅT lär det ju finnas som faller mig i smaken.

Imorgon blir det en tripp till Krokom. Det ska bli kul! Troligen sista folkracetävlingen jag kollar på i höst. Kanske Karlstad då om jag kommer iväg. Hoppas det! Skulle vara kul att träffa lite nytt folk som sagt..

Jobbnatten i natt gick väl bra. Det enda felet var att man hade så mycket som snurrade i huvet när man skulle sova, så även inatt har det varit dåligt med sömn. Jaja, min tid för sömn kommer den också.

Nä, sista tillfixningen står på schemat innan mat nu!

Kram!

Presentation

Gästbok

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3
4
5
6
7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20
21
22 23 24 25
26
27 28 29
30
<<< September 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards