Vardag, tankar och en massa svammel

Alla inlägg under september 2010

Av Anna - 16 september 2010 23:20

Ja, den är på gång nu. Hoppas jag kommer kunna sova lite bättre inatt. Blev inte många timmar i natt som var. La mig mitt på dan idag för att sova en sväng, men då ringer ju telen precis när jag håller på att somna, typiskt att man skulle glömma slå av ljudet! Sen var det ju kört! Varit vaken hela dan och varit jättetrött, men nu, när man ska till och sova igen så är man pigg! Fy sjutton!

Imorgon blir det After Work med tjejerna! Det ska bli mysigt! Ut bland lite folk och få mysa lite! Måste komma ihåg att köpa nya uppladdningsbara batterier till kameran. Har lyckats tappa bort dom ja hade. Vet inte om dom är kvar hos Patrik, kanske. Troligen.

Resten av helgen vet jag inte vad jag ska göra... Ja, det ordnar sig nog.

Nä, man kanske skulle testa att gå och lägga sig och hoppas att man kan hålla alla jobbiga känslor och tankar borta. Jag gör ett försök!

KRAM


Av Anna - 16 september 2010 15:32

Men så många timmars sömn blev det inte. Kan inte slappna av där än. Inte konstigt kanske. Ben det blir nog bättre så småningom. Skönt var det i alla fall att komma på jobbet och känna att man börjar komma igång igen. Saknaden finns där... hela tiden efter P. Är så jobbigt. Tiden, säger alla, tiden.... Ja, jag vet, men det är så jobbigt medans tiden går! Jaja, det ordnar sig nog.

Idag är det tvätt som gäller här hemma.. Inte det roligaste att göra, men det måste ju bli gjort.

Skulle vilja göra nåt kul. Vet inte vad men nåt där man träffar folk och glämmer bort att tänka. Nåt som gör mig glad. Jaja, det blir nåt att klura på. Är ju ledig i helgen så..

Nä, nu blir det en tur till tvättstugan.

KRAM

Av Anna - 15 september 2010 20:44

Glömde totalt bort dom direkt efter att jag skrev det förut. Haha... Jaja, dom står bra i bilen tills imorgon. En massa annat blev dock gjort. Sovrummet är inte längre en spegel av mitt inre, utan det är rensat i det närmaste. Disken blev diskad, golven dammsugna och torkade så nu blir det skönt att komma hem imorgon! Just nu är det Idol som gäller. Sjutton också vilka talanger det finns! OCH icke-talanger.. Undrar vad man ska hitta på imorgon då? Tills man ska iväg och jobba igen?? Ja just ja... TVÄTTA! Äh, det ordnar sig nog med saker att göra där emellan också, det brukar ju det.

Fan, vad jag saknar P... :( När ska det gå över??? Det här är plågsamt. Ändra fokus, Anna!!!! Svårt det...

Av Anna - 15 september 2010 10:55

Ångesten gör sig påmind idag igen, och hjärtklappningen. Inge bra. Kan ha att göra med att jag ska jobba idag, jag vet inte. Måste mobilisera lite igen.

Igår hade jag en sväng av ångesten också, men då dök en vän upp på chatten på Facebook. Vännen frågade hur jag mådde och vi pratade lite om allt möjligt. Det är en sån där person som får en på gott humör jämt. Det kan vara så oerhört värdefullt. Jag vet inte om personen själv vet att den besitter den egenskapen. Ja hur som helst så var ju den dagen gjord efter det samtalet och jag kände mig mycket starkare efteråt.

Idag har jag planerat att jag ska plocka ur bilen de sista flyttkartongerna som nu åkt med mig där en hel vecka. Vill inte egentligen, men det är bara att ta tag i det.

Ja, jobbet då. Andra natten ska jag göra. Det känns som det kommer gå bra, hoppas att jag kommer få sova lite iaf. Men egentligen spelar det ingen roll. Sover som skit i vanliga fall ändå nuförtiden. Jag somnar och jag sover, men jag blir inte utvilad. Drömmer en massa saker, riktigt jobbiga mardrömmar. Att nån vill ha tag på mig och göra mig illa och liknade. Jag känner mig jagad hela tiden. Jobbigt. MEN, det är tur att jag känner mig lite lättare i sinnet på  dagarna nu i alla fall! Nånting är ju positivt iaf! :)

Nä, nu ska jag göra ett ryck!



Av Anna - 14 september 2010 20:39

Latmasken alltså!! Varit på ett spinningpass på 30 min med Bea idag! Gick tungt som fan, har ju ätit dåligt och sovit dåligt sista tiden och jag kände verkligen att det satt spår idag. Men nu kan det bara bli bättre. TACK Bea för peppning!! Du visste vad jag behövde! :D

Dagen idag har för övrigt inte bjudit på så mycket, har mest varit trött... otroligt trött... Antar att en hel del spänningar släppt senaste dygnet skulle jag tro. Allt är fortfarande svårt och tungt, men tror det kommer bli bättre och bättre nu.

Nu är det Idol med Marie som gäller, litte nötter och te till det! Inte dumt.

Imorgon är det jobb som gäller, jobbar natt onsdag och torsdag, känns skönt. Back on track! Yihaa!

Av Anna - 14 september 2010 13:02

Inte går det att försöka vara glad när det är sånt deprimerande väder?? Fan, också! Känner mig ledsen idag. Ingen ångest och hjärtklappning som förut, men ledsen. Inte konstigt, kanske. En liten svacka idag. Skulle tagit mig ut och träffat folk, men va fan, det är ju så tråkigt väder så man vill helst inte lämna lägenheten. Fryser ju. Jaja, det är i alla fall dags för att ta en sväng med mina småhjärtan snart ändå så man slipper inte undan. Kanske man skulle gått till Sofia för en kopp kaffe? Får se hur det blir. Nu ska jag försöka ladda ihop lite motivation och göra ett ryck så jag kan plocka ihop lite här.

Höres!

Av Anna - 14 september 2010 02:04

Känns fortfarande bra, ingen ångest, ingen hjärtklappning, inget illamående... Är det för bra för att vara sant? Ja, det återstår att se. Hur som helst så har jag ikväll haft ett väldigt givande samtal med P. 3 timmar och 40 minuter pratade vi. Fan, har nog aldrig pratat så länge i tel förut. Dessutom pratade jag ett långt samtal med fina Martina före så det blev många timmar i telen ikväll. Jaja, hur som helst så har jag och P rett ut en del känns det som. Det känns skönt. Mycket skönt. Trots allt vi så kanske vi kan vara vänner iaf. Hoppas det. I alla fall inte ovänner. Vill inte att det ska bli så att man inte har nån kontakt alls efteråt som det verkar bli mellan dom flesta. Det måste ju vara smidigast för båda om man kan vara vänner.. Jag vet inte. Tiden får väl utvisa det, hur det går. Jaja...Det känns bra för nu iaf. Känns som att jag håller på att ta tillbaka mitt hjärta, bit, för bit.  Hoppas att det går bra nu!! Att det har vänt! Det får tiden utvisa, som med mycket annat.

Av Anna - 13 september 2010 18:40

Har varit hos Carina E en sväng på eftermiddagen idag. Pratat och pratat och allt känns bättre. Ångesten har lättat, jag känner mig gladare och det är så härligt! Vet också att det kan svänga tillbaka väldigt snabbt, rakt ner i avgrunden... Carina och jag pratade om NGK Masters som är i Karlstad i oktober. Skulle vara kul om jag kunde följa med dom ner. Det är ju några härifrån som ska ner och köra faktiskt. Det skulle vara skitkul!! Träffa lite nytt folk och så. Behöver det jag! Har dessuton fått hem min älskade lilla Trixagumma idag och hon stannar tills imorgon. Så ikväll blir det mys med henne och Gideon! Verkligen inte dumt! Saknar henne så när jag inte har henne hos mig..

Presentation

Gästbok

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3
4
5
6
7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20
21
22 23 24 25
26
27 28 29
30
<<< September 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards