Vardag, tankar och en massa svammel

Alla inlägg under september 2010

Av Anna - 13 september 2010 12:48

Är så trött så jag vet inte vad jag ska ta mig till. Är bara skit med mig nu för tiden. Jävla skitläge. Vill vara mitt gamla vanliga jag igen, som skrattar och är glad och stark. Vill inte vara den här ångestfyllda lilla tjejen som är så trött och ledsen så det känns som att hon surar ner hela sin omgivning. Men hur fan samlar man ihop det där jävlar anammat? Känner mig bara trasig...som ett öppet sår med salt i... Måste äta, måste sova, men det är så svårt.

Känns som det är ett himla tjat på bloggen nu om samma och samma, men det får ni ta. Annars får ni ta läspaus. Måste på nåt vis få ur mig smärtan. Det känns också nu som att det är botten som är nådd. Men när ska jag få börja klättra uppåt???

Snart hoppas jag.

Jaja, nog tjatat för stunden.

Jobb på onsdag och det är med blandade känslor. Vet inte hur jag ska orka, men samtidigt så vill jag inte gå hemma heller.

Av Anna - 12 september 2010 15:56

..ska iväg och träna en sväng sen så då får jag se om den här hemska ångesten vill försvinna för en stund. Fattar inte.. ångest, hjärtklappning, illamående... hemska känslor när man har dom på samma gång. Måste träna ut lite frustration och få komma ut bland lite folk. Är inge vidare motiverad för ett pass i gymmet, men det ska nog gå bra. Det blir vad det blir! Lite frustration kanske kommer ut i alla fall.

Hur som helst så blev det kaffe hos Carina på förmiddagen, sen hem och då kom Marie och Maria en sväng. Det rullar liksom på. Det är skönt. Jobbigt att vara ensam bara. Alla tankar kommer då... Är inte stark i mig själv alls nu. Måste ha sällskap nästan hela tiden för att kunna tänka på annat. Samtidigt är jag så himla trött så jag vet inte vad. Vill bara sova. Fan, också. Vill må bättre nu.

Av Anna - 11 september 2010 08:20

Ja jösses vilken härlig kväll det blev igår! Måste säga att det var skönt. Kunde släppa i tankarna igår...och inte tänka så mycket utan vara i  nuet! Härligt det!

Just nu sitter jag och väntar på att klockan ska gå, åker med mamma till Dollar i Ljusdal en sväng. Behöver lite smågrejer såsom gardinfästen och sånt...

Nä, nu blir det en tur med lilleman så han får kissa morgon. Fast... han verkar ju inte alltför angelägen, ligger och storsnarkar på sängen än han. :)

Ha en bra dag!

KRAM!


Av Anna - 10 september 2010 08:58

Det är precis vad jag har haft, slagsmål med den här förbannade ångesten och alla tankar.. Sovit som skit! Värsta natten hittills, överlägset!! Önskar jag kunde koppla förbi tankeförmågan ibland. Koppla in den igen när det känns böttre. Men, det är bara att härda ut. Jag är så himla ARG!!! Ska ta en omg¨ng av mina "räddningsdroppar" nu och se om det känns bättre. Min lilla livplanka nu i kristider...

Äh, nu vet jag inte vad jag ska skriva mer. Känner mig tom i skallen, trots att det är proppfullt av tankar... Vill ha lugn i sinnet!! NÄR????

Av Anna - 10 september 2010 00:22

Av Anna - 9 september 2010 18:08

Ja, det är precis det som väntar. Tv, te och mys, det ska bli härligt!

Slog igen en dörr idag igen med en jävla smäll, tråkigt att det skulle behöva bli på det viset, men man får inte alltid välja... Men nu är det bara att se framåt, kämpa sig uppåt, skita i all skit! Jävlar i mitt lilla skal vad jag ska sköta om mig själv och göra det JAG vill nu! Jag och hundarna är det nu. Lämnade Trixa idag, ville inte, men hon skulle vara med på jakten imorgon och det är ju det bästa hon vet! Hon kommer till mig igen om en vecka om hon inte börjar löpa. Gör hon det så blir hon hos Patrik så länge :( Har ju Gideon så det skulle bli väldigt besvärligt då om hon vore här. Vill inte ha valpar!

Måste bara berätta om mina helt underbara vänner! De har funnits för mig nu när allt varit jobbigt och låtit mig mala på och älta saker om och om igen. TACK för att ni stått ut med mig, ni vet vilka ni är! Jag skulle göra samma sak för er, det hoppas jag ni vet! TACK för att ni finns och jag älskar er hur mycket som helst!

KRam

Av Anna - 9 september 2010 09:13

Ska åka och titta lite, för att se om det är nåt som man faller för. Vet ju på ett ungefär vad jag vill ha, men vill liksom se några olika varianter på den. Det ska bli kul.

Har haft mina hundar hos mig i sängen i natt.. Så skönt. Kände min mer hel nu när Trixa var där också, utan henne fattas det nåt förutom Patrik ju.

Känslan jag hade igår kväll var så skön. Idag är den som bortblåst tillsammans med finvädret, fan också. Känslorna åker berg-och-dal bana. Det är så jobbigt. Ångesten och sorgen har slagit till igen, fanken också. Vill må bra NU! Piss också!

Av Anna - 8 september 2010 21:12

Ja, det är så det är hemma hos mig ikväll. Jag och mina hundar! Trixa är här! SOM jag har LÄNGTAT efter henne! Underbart att ha henne här! Nu ligger vi alla tre i soffan och myser framför tvn med tända ljus. Känner en ro i kroppen och knoppen som jag inte kännt på flera veckor och jag tar tillvara på varje minut av denna ro. Det är så skönt! Vet ju att det inte kommer att kännas såhär varje kväll, men ikväll gör det det. Tar tillvara på det! Suger in varenda sekund av det.

Flyttade det sista idag. Endast frysen och vinterdäcken kvar. Tar det en annan gång. Lämnade nyckeln och pratade en hel del med P idag. Har avslutat ett kapitel nu. Har stängt en dörr och det känns så skönt! Inte lätt, men skönt på nåt vis. Vet nu var jag ska vända kosan ochvad jag ska sikta på, liksom. Har inte kommit över, men vet hur jag ska ställa mig i saker och ting iaf. Kanske arbetet uppåt börjar nu.... Hoppas det!

Summa summarum.... en ganska bra dag, trots känslomässiga jobbiheter...

KRAM

Presentation

Gästbok

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3
4
5
6
7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20
21
22 23 24 25
26
27 28 29
30
<<< September 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards